Ательє Brabus перетворило G-Class в потужний суперкар

Відоме тюнінг-ательє Brabus створило позашляховик Brabus 900 Rocket Edition, взявши за основу Mercedes-AMG G 63. Автомобіль отримав стайлінг-пакет Widestar з вуглепластика, ковані 24-дюймові колеса і модернізований V8 потужністю 900 к.с. і 1250 Нм.

Робочий об’єм двигуна збільшили з 4,0 до 4,5 літра, замінили шатуни, поршні, переробили колінчастий вал. Також на позашляховику стоять нові турбокомпресори, дві паливні помпи, даунпайп, а в блок управління залита фірмова прошивка. Потужність мотора передаються на колеса через 9-ступеневий »автомат» і повноприводну трансмісію. З місця до 100 км/год Brabus 900 Rocket Edition розганяється за 3,7 секунди, максимальна швидкість – 280 км/год.

Зовнішні атрибути «позашляхового суперкара» – це вуглепластиковий капот, решітка радіатора з інтегрованим повітрозабірником інерційного наддуву, передній і задній спойлери з композиту, кастомний дифузор, безліч деталей з карбону і, звичайно,  24-дюймові колеса Monoblock Platinum Edition Z, доповнені аеродинамічними накладками та взуті в шини Continental, Pirelli або Yokohama. На вибір пропонується два кольори кузова – чорний або сірий.

Усередині Brabus 900 Rocket Edition практично повністю оздоблений шкірою. Всі 216 елементів салону – від дефлекторів вентиляції до накладки на кермі – на демонстраційному автомобілі пофарбовані у фірмовий червоний відтінок Rocket Red. Ззаду встановлені два окремих крісла. Обидва з підігрівом і вентиляцією, а також пам’яттю положення. Втім, за бажанням можна замовити й тримісний диван.

Всього буде виготовлено  25 екземплярів Brabus 900 Rocket Edition. Кожен коштуватиме щонайменше 570 тисяч євро.

Підпишіться на наш Telegram-канал та Facebook або читайте нас в Google News, щоб нічого не пропустити.