DS 3 оновився і втратив приставку Crossback

DS Automobiles оновила компактний кросовер з індексом 3: раніше ця модель мала назву DS 3 Crossback, тепер її скоротили до однієї цифри, як це раніше сталося зі «старшим» DS 7.

Зовні оновлений кросовер можна відрізнити від попередника за звуженою передньою оптикою, меншою кількістю хромованого декору та фірмовими «іклами» денних ходових вогнів, які зробили ширшими та прямішими. Матричні фари, як і раніше, доступні як опція. Серед найбільш помітних змін на кормі – напис DS Automobiles на затемненому молдингу, що з’єднує задні ліхтарі. До палітри кольорів кузова додали червоний відтінок Diva Red.

У салоні оновлення мають точковий характер. Так, DS 3 отримав нове мультикермо, а зі списку оснащення виключили «базовий» екран мультимедійної системи діагоналлю 7 дюймів. Тепер незалежно від комплектації кросовер обладнано 10,3-дюймовим дисплеєм.

Лінійка версій з двигунами внутрішнього згоряння скоротилася до трьох варіантів. Кросовер доступний в Європі з бензиновою «турботрійкою» об’ємом 1,2 літра (100 або 130 к.с.) у зв’язці з «механікою» або 8-ступеневим «автоматом». Залишився й 1,5-літровий турбодизель, який розвиває 130 «конячок». Він поєднується лише з автоматичною коробкою передач. Натомість електричний DS 3 E-Tense модернізували: тепер електромотор розвиває 156 к.с. замість колишніх 136 «конячок», а ємність батареї збільшилася з 50 до 54 кВт-год. Дальність ходу зросла з 340 до 402 км за циклом WLTP.

Виробництво моделі організовано на заводі у Франції. А ви маєте можливість придбати брендовані аксесуари DS Automobiles у нашій крамниці – собі або на подарунок.

Підпишіться на наш Telegram-канал та Facebook або читайте нас в Google News, щоб нічого не пропустити.