DS 7 Crossback оновився та змінив назву

Преміальний бренд DS Automobiles показав оновлений кросовер DS 7 (раніше ця модель мала назву DS 7 Crossback).

Серед принципових нововведень – решітка радіатора, що збільшилися в розмірах, фірмові денні ходові вогні DS Light Veil, диски нового дизайну та напис DS Automobiles на п’ятих дверях. Крім всього перерахованого, з оновленням DS 7 позбавився хрому в декорі.

У салоні покращилася якість оздоблення (шкіра наппа та алькантара), у мультимедійної системи новий інтерфейс, при цьому розмір екрана залишився колишнім і становить 12 дюймів. У списку оснащення – система нічного бачення DS Night Vision, активна підвіска, що автоматично підлаштовується під дорожні умови, адаптивний круїз-контроль, система утримання автомобіля в смузі руху та система моніторингу стану водія.

У Європі DS 7 представлений у трьох гібридних версіях, всі вони – з можливістю підзарядки від розетки. Передньопривідна модифікація DS 7 E-Tense 225 оснащена 180-сильним турбодвигуном та електромотором на 110 к.с. Повноприводних варіантів два: DS 7 E-Tense 4×4 300 та DS 7 E-Tense 360 ​​– цифри в індексі вказують на потужність установок. Незалежно від версії, гібриди укомплектовані батареєю ємністю 14,2 кВт-год, одного заряду якої вистачає на 65-81 кілометр їзди на електриці (залежно від умов руху). Неелектрифіковані моделі теж є: це турбодизель BlueHDi потужністю 130 к.с. та бензинові мотори PureTech, що розвивають 130, 215 або 225 «конячок».

DS 7 Crossback дебютував у 2017 році, тож нинішній рестайлінг став для нього першим. Виробництво моделі організовано на потужностях заводу у Мюлузі, Франція.

Підпишіться на наш Telegram-канал та Facebook або читайте нас в Google News, щоб нічого не пропустити.