Дуже рідкісний суперкар McLaren Elva виставили на продаж

Колекційний суперкар McLaren Elva, випущений накладом всього 149 примірників, виставили на продаж. Придбати пропонують автомобіль під номером 83 з мінімальним пробігом.

Автомобіль пофарбований у білий глянсовий колір, який доповнюють червоні акценти на кузові та елементи з нефарбованого карбону. Сидіння оббиті червоною шкірою з білою окантовкою та контрастним рядком, а решта салону зберігає мінімалістську естетику, підкреслену рясними акцентами з вуглецевого волокна та білою панеллю приладів.

Спідстер оснащується бензиновим бітурбомотором V8 4.0 потужністю 815 к.с. і 800 Нм крутного моменту. Він працює у парі з 7-ступеневим преселективним «роботом».

Особливість моделі – активна система управління повітряними потоками AAMS (Active Air Management System), здатна створювати повітряний «купол» над кокпітом.

Вартість біло-червоного McLaren Elva не вказана, але з урахуванням пробігу 11 кілометрів машина дешевою не буде. Новий спідстер коштував щонайменше 1,69 мільйона доларів. А ви, до речі, маєте можливість придбати атрибутику McLaren у нашій крамниці – собі або на подарунок.

Підпишіться на наш Telegram, Facebook та WhatsApp або читайте нас в Google News, щоб нічого не пропустити.