Great Wall випустить шестиколісний пікап

Модельну лінійку Great Wall може поповнити шестиколісний пікап Shanhai Poer 6х6. Автомобіль розроблений спільними зусиллями Great Wall та ательє Cyberspace. Він був представлений як концепт на автосалоні у Шанхаї навесні цього року, але тепер з’явилася інформація про плани серійного виробництва.

В основу новинки ляже спеціально розроблена тривісна платформа: у довжину пікап досягатиме шести метрів, тобто буде майже на пів метра довшим за стандартний Shanhai Poer, флагман лінійки пікапів Great Wall. Шестиколісний пікап отримає 360-сильну «шістку» об’ємом 3 літри, якій допоможе електромотор – їх сумарна віддача сягатиме 500 «конячок».

Третій міст у пікапа ведучий, причому є три міжколісні диференціали, блокування між другою і третьою осями, а також можливість заблокувати муфту передньої осі. Коробка передач – 9-ступеневий «автомат».

Від оригінального Great Wall Shanhai Poer шестиколісна версія відрізняється кузовом, конструкцією шасі та силовою установкою. Додано позашляхові амортизатори K-Man, полегшені колеса з шинами зовнішнім діаметром 33 дюйми, а капот та задній борт виконані з вуглепластику.

Підпишіться на наш Telegram-канал та Facebook або читайте нас в Google News, щоб нічого не пропустити.