Kia показала пікап Tasman у дизайнерському камуфляжі

Корейська компанія Kia оприлюднила першу фотографію рамного пікапа Tasman. На ній автомобіль представлений у квітчастому маскуванні в австралійському стилі, над яким працював новозеландський художник Річард Бойд-Данлоп.

Tasman – універсальний пікап, який зможе виконувати різні завдання, підійде для роботи та екстремального відпочинку.

На фото Tasman зображений з дворядною кабіною, але Kia розробляє варіант і з одинарною. За деякими даними, в основу пікапа ляже платформа Kia Mohave. Вантажність пікапа становитиме близько тонни.

Салон буде оформлений з акцентом на комфорт, зазначає Motor1, посилаючись на шпигунське відео: можна очікувати кластер з двома екранами, як у Kia EV9, сидіння з функцією пам’яті, люк на даху, фонове підсвічування та відсік для бездротового заряджання телефону.

Найімовірніший кандидат для моторної гами – 2,2-літровий чотирициліндровий турбодизель у поєднанні з 8-ступеневим «автоматом», заднім або повним приводом. За деякими даними, розглядається і більш продуктивна трилітрова «шістка», яка може дістатися варіанту GT. Крім цього, у планах корейців є електрична версія пікапа – її випустять наприкінці 2026 року.

Прем’єра Kia Tasman запланована на кінець цього року, а вихід на ринки – на 2025-й. Новий пікап буде більшим за Hyundai Santa Cruz та складе конкуренцію Toyota Hilux, Volkswagen Amarok та Ford Ranger.

Підпишіться на наш Telegram-канал та Facebook або читайте нас в Google News, щоб нічого не пропустити.