Peugeot везе в Україну новий Rifter

Peugeot оголошує ціни на новий мінівен Rifter та його електричну версію, які вже прямують до українських дилерів. Новинки запропонують ще більш емоційний дизайн, сучасні технології, широкій вибір силових агрегатів, два типи кузова та 5- або 7-місний салон.

Стильний універсальний мінівен PEUGEOT RIFTER чудово знайомий українським шанувальникам Бренду – це ідеальний перевізник для великої родини та, водночас, помічник у власній справі. Надійний, витривалий, просторий, зручний мінівен PEUGEOT RIFTER знайшов стежку до сердець багатьох покупців, які обрали його за ідеальне поєднання практичності та емоційності. Й тепер українцям запропоновано Новий PEUGEOT RIFTER та Новий PEUGEOT E-RIFTER: оголошені офіційні прайси, відкрито прийом замовлень у дилерів Бренду, перші мінівени вже на шляху в Україну.

Ще виразніший дизайн, ще технологічніший інтер’єр

Новий PEUGEOT RIFTER отримав повністю оновлену передню частину, що демонструє виразний, привабливий, актуальний стиль Бренду: фари з потрійними смужками «пазурі лева», оновлена решітка радіатора з новим логотипом PEUGEOT, змінений передній бампер. Також відтепер мінівен PEUGEOT RIFTER може запропонувати нові кольори кузова та вирізняється колісними дисками, що прикрашені ковпачками з новим логотипом Бренду. Водночас, збереження підвищеного кліренсу та захисних накладок на бокових поверхнях кузова й навколо колісних арок дозволяє власнику PEUGEOT RIFTER впевнено вирушати на своєму автомобіля за межі звичних асфальтових доріг у пошуках незабутніх пригод.

Інтер’єр автомобіля теж помітно змінився – салон PEUGEOT RIFTER став більш технологічним та зручним. Адже відтепер PEUGEOT RIFTER може запропонувати центральний горизонтальний 10-дюймовий дисплей з покращеною якістю зображення, що особливо важливо з урахуванням використання також оновленої камери заднього огляду HD-формату. Нове зручне кермо подарує нові враження водію від процесу керування. Нарешті, PEUGEOT RIFTER отримав нові варіанти високоякісної тканини для оздоблення сидінь, завдяки чому салон сприймається ще більш затишним.

Обирайте варіанти собі до смаку

Як і раніше, автомобіль PEUGEOT RIFTER доступний покупцям у численних різноманітних версіях.

По-перше, можна обрати довжину кузова. Стандартний варіант PEUGEOT RIFTER L1 має кузов довжиною 4,4 метра та колісну базу 2,785 метра – це ідеальне поєднання достатнього внутрішнього простору та зручної компактності для тісних міських вулиць. Подовжений варіант PEUGEOT RIFTER L2 пропонує кузов довжиною 4,75 метра та колісну базу 2,975 метра, що гарантує чудовий збільшений внутрішній простір для великої родини.

По-друге, автомобіль PEUGEOT RIFTER дає можливість обирати кількість місць в салоні. Варіант PEUGEOT RIFTER L1 пропонує звичний 5-місний салон, варіант PEUGEOT RIFTER L2 пропонує звичний 5-місний або 7-місний салон (опція). В будь-якому випадку – власник отримає салон з максимальними можливостями трансформації завдяки системі індивідуального складання сидінь.

По-третє, вен PEUGEOT RIFTER буде пропонуватись в Україні з сучасним турбодизелем 1.5 BlueHDi, що вже добре відомий українським покупцям та має чудові рекомендації щодо довготривалої надійності, паливної ощадливості, показників потужності. Для автомобіля PEUGEOT RIFTER в Україні буде запропонований варіант двигуна 1.5 BlueHDi 100 (100 к.с. та 250 Нм) у поєднанні з 6-ступеневою механічною коробкою перемикання передач, або більш потужний варіант двигуна 1.5 BlueHDi 130 (130 к.с. та 300 Нм) у поєднанні з 8-ступеневою автоматичною коробкою перемикання передач.

Максимально повні комплектації

Окрім вибору різноманітний версії, Новий PEUGEOT RIFTER також пропонує покупцям вибір з двох комплектацій – ACTIVE Pack або ALLURE. Уже зараз у вас є можливість скористатися максимально вигідними фінансовими послугами від Бренду PEUGEOT.

Комплектація ACTIVE Pack вже передбачає все необхідне безпечного та комфортного автомобільного життя: електронна система стабілізації, система допомоги при рушанні на підйомі, круїз-контроль з обмежувачем швидкості, функція нагадування про необхідність перерви під час довгого водіння, фронтальні подушки безпеки, пакет «Підвищена прохідність», кондиціонер, електричні скло-підйомники в передніх дверцятах, зовнішні дзеркала з електричним регулюванням та підігрівом, задній ряд сидінь з можливістю складання спинки в пропорції 1/3-2-3, поличка для документів над сидінням водія та пасажира, оздоблення сидінь тканинами Curitiba+Brasilia, концепція організації простору навколо водія PEUGEOT i-Cockpit®, мультимедійна система з 10-дюймовим сенсорним дисплеєм, підтримка бездротового підключення Android Auto та Apple CarPlay, цифрова панель приладів, світлодіодні фари EcoLED, система автоматично вмикання фар, сталеві 16-дюймові колісні диски, пластикові захисні бокові накладки та багато іншого.

Комплектація ALLURE додатково пропонує наступне: двозонний клімат-контроль, бездротова зарядка, система безключового доступу та запуску двигуна, шкіряне оздоблення керма, передні бокові подушки безпеки, сидіння водія підвищеного комфорту з відкидним підлокітником, відкидні столики на спинках передніх сидінь, оздоблення сидінь тканинами Sixties+Brasilia, кольорова 10-дюймова панель приладів, навігаційна система, ручки дверей кольору кузова, корпуси бокових дзеркал в оздобленні чорним глянцем та багато іншого.

Таким чином, кожен покупець Нового PEUGEOT RIFTER зможе обрати бажаний варіант собі до смаку та відповідно до власних запитів: довжина кузова, кількість місць в салоні, потужність двигуна, тип коробки передач, певна комплектація та додаткові опції. Відповідно до цього, вартість автомобіля PEUGEOT RIFTER буде становити:

  • PEUGEOT RIFTER L1 ACTIVE Pack 1.5 BlueHDi 100 S&S МКПП-6 – від 965 400 грн.
  • PEUGEOT RIFTER L2 ACTIVE Pack 1.5 BlueHDi 100 S&S МКПП-6 – від 1 023 500 грн.
  • PEUGEOT RIFTER L1 ALLURE 1.5 BlueHDi 100 S&S МКПП-6 – від 1 071 200 грн.
  • PEUGEOT RIFTER L1 ALLURE 1.5 BlueHDi 130 S&S АКПП-8 – від 1 256 000 грн.
  • PEUGEOT RIFTER L2 ALLURE 1.5 BlueHDi 100 S&S МКПП-6 – від 1 139 500 грн.
  • PEUGEOT RIFTER L2 ALLURE 1.5 BlueHDi 130 S&S АКПП-8 – від 1 329 100 грн.

Електричний мінівен e-Rifter

Окремо варто відзначити 100% електричний мінівен PEUGEOT E-RIFTER, що є справді унікальною пропозицією у своєму сегменті – він пропонує поєднання надзвичайної практичності та максимальної екологічності завдяки використанню 100% електроприводу. Адже електричний мінівен PEUGEOT E-RIFTER оснащено електромотором потужністю 100 кВт або 136 к.с. та акумулятором ємністю 54 кВт*год. з прогнозованим максимальним запасом ходу до 330 км (в залежності від обраного режиму керування, умов руху тощо).

Повністю електричний мінівен PEUGEOT E-RIFTER буде доступний українським покупцям у виконанні з подовженим кузовом L2 та у максимальний комплектації ALLURE; в комплектацію додано тепловий насос heatpump для підтримки оптимальної робочої температури акумулятора за забезпечення комфортного мікроклімату в салоні. Відповідно сформовано цінову пропозицію:

  • Новий PEUGEOT E-RIFTER L2 ALLURE 136 к.с. 54 kWh – від 1 405 800 грн.

Перевіряйте наявність електричного мінівена в Україні за допомогою онлайн-складу. Звертайтесь до офіційних дилерів бренду, щоб дізнатись усі деталі про новий PEUGEOT RIFTER та його електричну версію, а також вже зараз оформлюйте попереднє замовлення.

Підпишіться на наш Telegram, Facebook та WhatsApp або читайте нас в Google News, щоб нічого не пропустити.