Toyota випускатиме нову недорогу модель

Опубліковано перший тизер нової Toyota Innova. Великий семимісний мінівен підвищеної прохідності має бути представлений у листопаді.

До прем’єри готують уже третє покоління Toyota Innova і на нього чекають великі зміни. Якщо нинішня модель має рамну конструкцію та побудована на базі пікапа Toyota Hilux, то новинка отримає кузов, що несе, і переїде на архітектуру TNGA-C від Toyota Corolla.

Toyota Innova набуде більше позашляхових характеристик — в автомобіля високий дизайн, потужні бампери та розширені крила. Широка решітка радіатора поєднуються з довгастими фарами. Довжина мінівена складе близько 4,7 м, а колісна база – 2850 мм. Нова платформа дозволить суттєво збільшити внутрішній простір. Серед опцій очікуються панорамний дах, бездротова зарядка для смартфонів та камери кругового огляду.

Мінівен Toyota оснащуватиметься 2,0-літровим бензиновим двигуном і гібридною силовою установкою, а от дизельних версій більше не буде. Запропонують модифікації з переднім та повним приводом (у попередника він задній).

Початкова ціна Toyota Innova становитиме близько $20 000. Розшириться і географія моделі. Якщо Toyota Innova перших двох поколінь продавали лише у Південно-Східній Азії, то тепер вона буде представлена у набагато більшій кількості країн.

Підпишіться на наш Telegram-канал та Facebook або читайте нас в Google News, щоб нічого не пропустити.

ДЖЕРЕЛОФокус