Знайдемо для вас ідеальний футбольний м’яч Adidas

Футбольний м’яч — це найпростіший, але найважливіший елемент гри. У процесі придбання варто дотримуватися кількох критеріїв, щоб вибрати ідеальний варіант. Тому тут ми пропонуємо познайомитися з асортиментом бренду адідас і вибрати для вас бездоганну варіацію.

З чого він складається?

Класична модель складається з трьох компонентів. Перший шар — покриття. Зовнішня частина містить зшиті або склеєні панелі, що мають синтетичну основу. Кількість таких елементів може змінюватися: наприклад, у більшості 32 панелі. Що їх більше, то стабільнішою буде річ.

Друга складова частина — підкладка. Вона знаходиться відразу під зовнішнім покриттям. Її завдання: забезпечити хорошу міцність, зберегти пружність і форму.

Останнє — камера. Ця частина наповнена повітрям.

Їх поділяють за призначенням. Які бувають?

  • Професійні моделі — більш якісні та довговічні, мають сертифікати від міжнародних асоціацій.
  • Тренувальні частіше використовують у дитячих секціях. А більш жорсткі підходять для асфальту.
  • Футзальні призначені для міні-футболу, головна їхня відмінність полягає в меншій величині.

Розмір підбирайте виходячи від віку. Але це не єдиний показник. Важливо орієнтуватися ще й на його масу. Наприклад, вага професійного виробу має бути в межах від 410 до 450 грамів.

Тканини

Зовнішнє покриття частіше роблять зі штучних складів: наприклад, поліуретану. Сьогодні шкіряні варіанти зустріти можна рідше через його властивості. Натуральна шкіра вбирає в себе вологу, через це річ стає важкою і втрачає форму. Якщо вибирати між синтетичними матеріалами, варто віддати перевагу поліуретану. Він м’якший, схожий візуально на натуральну сировину. Грати з ним стає зручніше.

Кількість підкладкових шарів

У якісних товарів зазвичай буває від чотирьох прошарків. Тканини швидко вбирають у себе вологу: вони не підходять для вуличних тренувань. Набагато витривалішим є поєднання смоли та бавовни, що забезпечує еластичність поверхні.

Вдалих покупок!

Підпишіться на наш Telegram, Facebook та WhatsApp або читайте нас в Google News, щоб нічого не пропустити.