Новий Renault Duster знову попався фотошпигунам

Duster третього покоління поступово виходить з тіні. Кросовер знову попався фотошпигунам, але тепер вже у легкому камуфляжі, який дозволяє отримати уявлення про дизайн автомобіля.

Що сильно здивувало на фото, так це замерзле скло автомобіля, хоча випробування проходять у спекотній Іспанії. Але розгадка цієї таємниці виявилася простою – прототип відстоювався у мобільній морозильній камері, де перевірявся запуск двигуна у мороз. Перш ніж вирушити в дорогу, йому довелося чекати у свого роду рефрижератор, хоча, звичайно, подібні хитрощі не замінять справжніх зимових випробувань, необхідних для перевірки поведінки машини на дорозі, систем опалення та охолодження, запуску двигуна тощо.

Новий Duster надійде у продаж у 2024 році, але до цього кросовер повинен пройти випробування на відповідність до стандарту Євро-7, тому Duster третьої генерації стане першою моделлю Dacia, яка отримає двигун HR12. Це трициліндровий турбобензиновий двигун з технологією м’якого гібрида, який до цього можна було побачити лише на Renault Austral та Espace. Потужність двигуна складе приблизно 145 к.с.

Підпишіться на наш Telegram, Facebook та WhatsApp або читайте нас в Google News, щоб нічого не пропустити.