В оновленого кросовера Duster з’явилася комерційна версія

Популярний в Україні кросовер Renault Duster, який у Європі продається під брендом Dacia, нещодавно пережив рестайлінг, а тепер отримав і комерційну версію.

Комерційна версія була і в першого покоління Duster, але вона відрізнялася повністю закритими задніми вікнами. У 2018 році кросовер переступив у нову генерацію, проте цього разу задні вікна комерційної версії закривати не стали, а всі відмінності від стандартного кросовера зосереджені в салоні.

Об’єм вантажного відсіку комерційного Duster складає 1623 літри (на 1178 літрів більше, ніж у стандартної моделі), і він відокремлений від кабіни сіткою. Довжина багажника сягає 1792 мм, ширина – 1247 мм, а висота – 917 мм. Корисне навантаження – 503 кілограми.

На британському ринку модель запропонують у двох модифікаціях – з переднім та повним приводом. Моноприводному фургону дістанеться 90-сильний бензиновий двигун 1.0 TCe в тандемі з механічною коробкою передач або двигун 1.3 TCe потужністю 150 «конячок» та варіатор. Повнопривідний варіант отримає 115-сильний дизель.

Ціни на комерційний Dacia Duster починаються від 13 995 фунтів стерлінгів. Приймання замовлень вже відкрито, а у місцевих дилерів новинка з’явиться у четвертому кварталі цього року. В Україні ж такий автомобіль чекати не варто.

Підпишіться на наш Telegram-канал та Facebook або читайте нас в Google News, щоб нічого не пропустити. А ще ми є у TikTok.