Новий Renault Duster знову попався фотошпигунам

Duster третього покоління поступово виходить з тіні. Кросовер знову попався фотошпигунам, але тепер вже у легкому камуфляжі, який дозволяє отримати уявлення про дизайн автомобіля.

Що сильно здивувало на фото, так це замерзле скло автомобіля, хоча випробування проходять у спекотній Іспанії. Але розгадка цієї таємниці виявилася простою – прототип відстоювався у мобільній морозильній камері, де перевірявся запуск двигуна у мороз. Перш ніж вирушити в дорогу, йому довелося чекати у свого роду рефрижератор, хоча, звичайно, подібні хитрощі не замінять справжніх зимових випробувань, необхідних для перевірки поведінки машини на дорозі, систем опалення та охолодження, запуску двигуна тощо.

Новий Duster надійде у продаж у 2024 році, але до цього кросовер повинен пройти випробування на відповідність до стандарту Євро-7, тому Duster третьої генерації стане першою моделлю Dacia, яка отримає двигун HR12. Це трициліндровий турбобензиновий двигун з технологією м’якого гібрида, який до цього можна було побачити лише на Renault Austral та Espace. Потужність двигуна складе приблизно 145 к.с.

Підпишіться на наш Telegram-канал та Facebook або читайте нас в Google News, щоб нічого не пропустити. А ще ми є у TikTok.